20 Ocak 2018 Cumartesi

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yarılsonu (Final) Sınav Programları

15 Aralık 2017 Cuma 15:42 tarihinde eklendi | 557 defa okundu

SDÜ Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Ara/Yarıyıl Sonu Sınavlarına  İlişkin Açıklama

* Sınavlarda öğrenci kimlik belgelerinizi yanınızda bulundurunuz.
* Her sınavına gireceğiniz ders için hangi derslikte ve saatte sınava gireceğinizi kontrol ediniz. Her sınavda bölüm, program, sınıf veya şubeler için derslikler değişmektedir. Derslikler numaraları ilgili dersliğin yanında yer almaktadır. Birde fazla derslik yazılmış ise ilk derslik dolmadan diğer dersliğe geçmeyiniz.
*Cuma günleri öğleden sonra sınavlar saat 14:00'da başlamaktadır.
*Sınavlar ilk 15 dakika hiçbir öğrencinin sınav salonundan dışarıya çıkmasına izin verilmeyecektir.
* Sınava gireceğiniz sınıf dolu ise sınıf kapısında ilgili öğretim elemanını sessizce bekleyiniz.
* Yanlış derslikte sınavı beklemenizin sınav sürenizi azaltacağını unutmayız.
*Cep telefonu, kayıt cihazı vb. haberleşme cihazları ile Sınava girmek kesinlikle yasaktır. Bu cihazlarla sınava girenlerin sınavları geçersiz sayılacaktır.
* Sınava gireceğiniz sınıfa ders not vb. materyal getirmeyiniz. ** İlgili öğretim elemanı tarafından kullanılması serbest bırakılan hesap makinesi, hesap planı vb. unsurlar kontrol edilecektir.

Ayrıntılı program için tıklayınız.